ماهی‌ها کلا جز دسته غذاهای پرخاصیت به حساب می آیند، در سالهای اخیر و با افزایش نتایج مثبت حاصل از تحقیقات جایگاه مناسبی در برنامه غذایی روزانه افراد باز کرده اند.

 

کنسرو ماهی تن از آن غذا هایی است که به دلیل سادگی تهیه،  مصرف و ارزش غذایی بالا و روغن مفید گیاهی همراه با قابلیت هضم آسان و قیمت مناسب در فهرست غذاهای اغلب خانواده ها جا دارد.

 

فواید تن ماهی عبارت است از:

  1.  دارای منبع بسار مهمی از پروتئین 
  2. مواد معدنی نظیر سلنیوم،منیزیوم،پتاسیم
  3.  شامل ویتامین B1، B3، B6 
  4.  داشتن امگا3
  5. مشکلات پوستی و التهاب را کاهش میدهد
  6. سرعت بهبود بیماری قلبی
  7. پیشگیری از بیماری هایی همچون بیماریهای قلبی عروقی،دیابت نوع دو و برخی سرطانها 
  8. از ه شدن خون جلوگیری میکند 
  9. و       

 

 

yesفرآورده‌های شیلاتی بندرعباس اولین تولیدکننده کنسرو ماهی تن در ایران با بیش از 60 سال سابقه.

 


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها